Tervetuloa verkkokauppaani!


Eksyit yhden miehen yritykseen, olen toiminut päätoimisena valokuvaajana vuodesta 2010 ja valokuvauksen lisäksi täältä näet mitä fyysisiä tuotteita minulta saa.
Verkkokauppa ei ole asiakaskokemukseltaan yhtä hieno kuin isoilla kilpailijoilla, mutta sitäkin sympaattisempi ja homma toimii luotettavasti. :)

Kaikki kuvatuotteet tehdään ammattilaitteilla, tulosteiden kestoksi valmistajat lupaavat 100 vuotta normaalissa käytössä. 

Kehitän myös filmit ainoana Mikkelissä. Mustavalkoiset Jobo prosessorilla ja värifilmit automaattikoneella. Olen itsekin filmikuvauksen harrastaja, joten tiedän mitä harrastajat haluaa. Laita chattiä tai mailia jos kysyttävää. Huomaa linkki videoon alla, missä vastaan yleisimpiin kysymyksiin riippuen filmikehityksistä.
Kauttani saat myös filmit kätevästi kehitysten kanssa kilpailukykyiseen hintaan. 

Moni harrastaja postittaa filmit kehitettäväksi ja tämä homma on hiottu toimivaksi, eli asiakkaat ympäri Suomea ovat tervetulleita!

10x15 kuvat
FILMIN KEHITYS
FILMIT
VIDEO KEHITYSTOIMINNASTANI

Eli lähes kaiken valokuvatuotteisiin liittyvän saat minulta. Valokuvien kehitykset, canvas-taulut, paperikuvat, magneetit, filmit, filmin kehitys, filmin skannaus Mikkelissä.

Eniten myyty