Analoginen valokuvaus - filminkehitys ja filmimyynti

Perinteinen filmille kuvaus on lähellä sydäntä ja oma vapaa-ajan kuvaaminen tapahtuu melkein täysin näin. Näen tämän kokonaisuuden enemmän kulttuuritekona kuin bisneksenä.

 

Kehitän filmit ainoana Mikkelissä, yksityisille sekä valokuvausliikkeille. Kehitän värifilmit C41 sekä mustavalkoiset 35mm että 120mm formaateissa. Värifilmien kehitys automaattikoneella, mustavalkoiset käsityönä. Prässäykset onnistuu mustavalkoisiin.

 

Minulla myös laaja valikoima filmejä myyntiin kuvaajille.

 

Kaikki filmit säilytän jääkaapissa heti niiden saavuttua varastoon.

 

Valittavissasi on tilata pelkkä kehitys tai kehitys skannauksella. Tarjoan perusskannauksen mikä riittävän laadukas pieniin printteihin ja someen edullisesti. Pienellä lisäkorvauksella "premium skannaus", isompi resoluutio, tiff tiedosto ja peruskäsitelty jpg.

Skannerina ammattiskanneri Fuji SP2000 sekä Noritsu LS-1100. Jo perusskannaus vaikkakin pienemmillä pikseleillä on selvästi terävämpi kuin perus kotiskannereilla puhumattakaan väreistä (tottakai makuasia).

Minulta ottaessa palvelun voit valita skannerin, verkkokaupassa lisätietoa.

 

 

Miten homma toimii?


1. Tilaat kehityksen ja skannauksen ja annat sähköpostisi
2. Kuvaat filmin täyteen hienoja kuvia
3. Lähetät filmin minulle kirjekuoressa ja laitat kuoreen lapulle nimesi ja tilausnumerosi minkä sait tilausvaiheessa sähköpostiisi
4. Lähetän latauslinkin sähköpostiisi

 

 

Voit hoitaa koko prosessin verkkokaupassani.

 

 

 

Tässä suoria linkkejä:

35mm filmit

 

Kehitykset

Katso videoesittely tästä minun filminkehityksestä

oma sivusto filminkehityksille