Tietoja minusta

Toimin päätoimisena valokuvaajana Mikkelissä. Toiminimellä 2010-2020 ja 2020-> osakeyhtiönä.

 

Teen kuvauksia niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksille. Yksityisiä asiakkaita ovat esimerkiksi lapsiperheet ja hääparit. Myös valmistujaiset, hautajaiset ja erilaiset tapahtumat ovat tavanomaisia kuvauskohteita.

 

Yritysyhteistyskumppaneita minulla on useita ja pyrin tekemään kaikkeni, että yritys saa luotettavasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti haluamansa palvelun.

Yritystöitä olen tehnyt laidasta laitaan, kunnan esitteestä yhden henkilön pienyrityksen kuvaamiseen. Tuntuu, että kaikki on nähty ja monta haastetta selätetty mutta eiköhän vielä asioita ole näkemättäkin :)

 

Haluan keksiä joka vuosi jotain uutta, kaluston pidän ajantasaisena. Opiskelen käytännössä päivittäin uusia asioita valokuvauksesta ja mietin uusia ilmaisukeinoja, valmiiksi ei tulla koskaan. Kaiken tämän tarkoituksena on säilyttää ilo tekemiseen ja saada pidettyä asiakastyytyväisyys korkeana.

 

Palvelu, joustavuus, laadukkuus. Kolme tärkeää arvoa työssäni joita pyrin noudattamaan. 

 

Kuvaan päivittäin yritysasiakkaille ja arki täyttyy niistä. Asiakkaitani ovat mm. Asenne LKV, Mikkelin Jukurit, tietyt mainostoimistot niin paikalliset kuin suuremmatkin, lehtitalot jne.

 

Teen myös itse kaikki tarvitsemasi paperikuvatuotteet, canvas-taulut, magneetit jne. Kauttani saat myös kehykset ja pohjukkeet.

 

Lisäksi filmien kehitys kauttani onnistuu sekä väri- että mustavalkoiset. Kehitän Mikkelissä ainoana värifilmejä, valokuvausliikkeet ja harrastajat ovat asiakkaitani.

 

Vapaa-aikana otan filmikameran käteeni ja kehitän itse filmit, analoginen ja perinteinen kuvaus toimii vastapainona työkuvauksille.

 

 

 

 

 

Hintaan sisältyy valitessasi minut kuvaamaan

 

 

Täydet käyttöoikeudet kuviisi ja kuvia rajoittamaton määrä.

 

Täysresoluutiokuvat linkillä ladattavaksi palvelimelta.

 

Kuvagalleria internetissä (ei muiden nähtävissä).

 

Kuvankäsittely toiveidesi mukaan.

Studio- ja kuvanvalmistustilat