Hääkuvaus

Hääkuvaaja on oleellinen osa onnistunutta hääpäivää. Hän tallentaa huomaamattomasti mukavimmat muistot ja ikumuistoiset hetket tulevaisuutta varten. Valokuvan arvo tärkeästä hetkestä on mittaamaton! Voit kysyä tarjousta potreteista aina koko päivän dokumentaariseen kuvaukseen. Minulta saat myös kuvat nopeasti. En rajaa kuvamäärää, minulta saat reilusti kuvia.

 

Ammattikuvaaja on hyvä valita myös hääjuhlaan, koska hän kuvaa objektiivisesti kaikkia, hallitsee haastavatkin tilanteet, huomaa hetkiä ja tilanteita mistä muodostuu arvokkaat muistot.

Voit elää uudelleen sinulle tärkeän päivän aina uudestaan ja uudestaan kuvien avulla.

 

Kuvattavien kanssa käydään aina läpi päivän ohjelma, yleensä kasvotusten. Tapaamisessa sovitaan päivän aikataulu, vinkit kuvaukseen, säävaraukset, muotokuvauksen paikat yms.

 

Koska hääkuvaus vaihtelee tapauskohtaisesti niin hinnaston tekeminen on lähes mahdotonta. Laita tarjouspyyntö, niin vastaan nopeasti ja teen kilpailukykyisen tarjouksen.

 

Kauttani saat kuvauksen jälkeen halutessasi kiitoskortit sekä muut paperituotteet kätevästi, laadukkaasti ja edullisesti. Kaikki samalla kertaa.

 

Katso hääkuvauksen ehdot täältä