Hieman tietoa minusta

 

 

Toimin päätoimisena valokuvaajana nyt kahdeksatta vuotta. Harrastuksena valokuvaus on ollut jo reilu 15 vuotta. 
 
Teen kuvauksia niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksille. Yksityisiä asiakkaita ovat esimerkiksi lapsiperheet ja hääparit. Myös valmistujaiset ja erilaiset tapahtumat ovat tavanomaisia kuvauskohteita.
 
Yritysyhteistyskumppaneita minulla on useita ja pyrin tekemään kaikkeni, että yritys saa luotettavasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti haluamansa palvelun.
Yritystöitä olen tehnyt laidasta laitaan, kunnan esitteestä kahden henkilön pienyrityksen kuvaamiseen.
Jos etsit yrityksellesi yhden miehen yritystä mikä tekee "kaiken", valokuvaukset, pienet graafiset työt, videotuotantoa järkevään hintaan mutta laadukkaasti niin ota ihmeessä yhteyttä.
 
 
Haluan keksiä joka vuosi jotain uutta, kaluston pidän ajantasaisena. Opiskelen käytännössä päivittäin uusia asioita valokuvauksesta ja mietin uusia ilmaisukeinoja, valmiiksi ei tulla koskaan. Kaiken tämän tarkoituksena on saada pidettyä asiakastyytyväisyys korkeana.
 
Palvelu, joustavuus, laadukkuus. Kolme tärkeää arvoa työssäni joita pyrin noudattamaan. 

 

Olen Mikkelin Jukureiden kuvaaja, täällä heidän kertomus meidän yhteistyöstä. Muita tärkeitä yritysyhteistyökumppaneita mm: Huom! Mikkeli, OmaDesign, JS-Suomi, sekä kymmenet muut yritykset keille teen töitä tarpeen mukaan.

 

 

gallery/we8d0007_01-pien